Usein kysytyt kysymykset

Maksaako Liikunnat.fi sivuston käyttö?

Liikunnat.fi sivusto on ilmainen ja kätevä tapa selata oman lähialueen liikuntapalveluita tai löytää tapoja liikkua uudessa kaupungissa.

Miltä alueilta ja kaupungeista voin löytää palveluita?

Tällä hetkellä listattuna on noin 25 eri lajin osalta palveluita Espoon, Vantaan, Helsingin ja nettivalmennusten osalta.
Ilmoitamme aina facebookissa ja instagramissa, kun uusi alue avautuu tai uusia lajeja julkaistaan.

Miksi sivuston antama hinta palvelulle on eri kuin mitä löysin palvelun tuottajan sivuilta?

Listaamme säännöllisesti uusia palveluita ja käymme läpi jo olemassa olevia. Teemme siis aina parhaamme pitääksemme tiedot ajan tasalla. Liikunnat.fi ei kuitenkaan vastaa hintojen tai muiden palveluihin liittyvän tiedon paikkaansa pitävyydestä, vaan lopullinen hinta ja lisätiedot kannattaa aina varmistaa palvelun tuottajalta.

Löysin sivustolta mielenkiintoisen palvelun, kuinka pääsen kokeilemaan sitä?

”Varaa palvelu” painike vie sinut kyseisen palvelun tuottajan sivuille tutustumaan enemmän ja voit hyödyntää heidän omaa varauspalveluaan tai ottaa yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimitse.
Mikäli et vielä tiedä mitä kokeilla, testaa hakuvalikosta löytyvää ”Kokeilukerrat” listausta, josta löytyy esimerkiksi kertahintoja ja kokeilukertoja eri lajeille ja harrastuksille.

Onko Liikunnat.fi suomalainen palvelu?

Liikunnat.fi on 100% suomalaisessa omistuksessa ja teemme hartiavoimin joka päivä töitä täyttääksemme (ja ylittääksemme!) liikunnasta kiinnostuneiden odotukset. Sivusto on julkaistu tammikuussa 2021, ja otamme mielellämme palautetta vastaan sen toimivuudesta ja kehitysehdotuksia. Sivuston takana olevista henkilöistä löydät lisää tietoa esimerkiksi instagramista ja facebookista.